O nama

Dobro došli,

„Kruna MM“ je osnovana 1993 godine. Prvobitna zamisao je bila proizvodnja ambalaže od drveta (transportne palete i gajbice za voće). Usled nedostatka drveta krenuli smo ka papirnoj ambalaži.

Iskustvo stečeno radom u fabrici za proizvodnju natron vreća u periodu od 1991-1997. godine je bilo veliko i dragoceno, ali ga je trebalo unapređivati. To je osnovni razlog zbog koga počinjemo ubrzan razvoj „Kruna MM“. Poslovali smo u teškim vremenima i bili smo značajan snabdevač tržišta natron vrećama. Trenutno na tržištu Srbije većina isporučilaca natron vreća je sa kraćim vremenom poslovanja u branši.

Kao distributer firme KORSNAS snabdevali smo mnoge potrošače natron vreća kao što su: Beočinska fabrika cementa „Beočin“, „Žitoprodukt“ Zrenjanin, „Sombormlin“ Sombor, „1. oktobar“ Plandište, „Elba“ Apatin, „Mlintest“ Šid, „Žitomlin“ Beograd, „HGP“ Novi Sad, „Pip“ Novi Sad i mnogi drugi.

„Korsnas“ je u tom periodu bio vodeći snabdevač svetskog tržišta papirnim vrećama. Posebnost je bila u papiru 140g/m² od koga su se radile jednoslojne vreće. Na tom papiru je inače dizan automobil težine 1395kg i to je zvanično najjači papir na svetskom tržištu. Tada je i nastao slogan „SA NAMA NE GUBITE KORAK“.

Potom ulažemo u nadogradnju znanja vezanog za razvoj papirne ambalaže i mašina za pakovanje. „Korsnas“ je tada u svom sastavu imao i fabriku za proizvodnju pakerica. Veći broj pakerica na Balkanu poznajemo, a mnoge smo i testirali pri puštanju u rad i vršili industrijske probe vreća prilagođenih datoj pakerici.

Pakericu za pakovanje stočnog brašna na severu Vojvodine, pakericu za pakovanje 1kg, 2kg i 5kg brašna jednog od vodećih proizvođača i danas u Vojvodini, pakericu za skrob (ventil vreće sa varenjem ventila), pakericu za pakovanje šećera 50kg, pakericu za pakovanje šećera 5kg.

Dobar deo pakerica smo uspešno opskrbili sa test vrećama koje je proizvela i puštala u pogon „Libela Elsi NS“ Novi Sad.

FLEKSIBILNA AMBALAŽA

Nakon dugog niza godina u papirnoj ambalaži ukazala se potreba za učešćem u snabdevanju i prodaji fleksibilne ambalaže. Na ovom polju smo sticali znanje par godina i naravno dobili poverenje u skladu sa našim sloganom od strane „Eko pak“ d.o.o. Vladičin Han, čiji smo danas ovlašteni distributer.

SVE NA JEDNOM MESTU

Danas je najteže otpočeti nov posao i plasirati nov proizvod na tržište. Od vaših želja, preko ideje, do odabira vrste pakovanja, preko materijala najpogodnijih za dati proizvod preko dizajna i pripreme za štampu do samog prvog otiska birajući „Kruna MM“ za partnera - dobili ste sve na jednom mestu.

Neki od naših radova

Loading

Žitoprodukt - vreće za brašno - 5kg

Folija - Ravnica - ovsena kaša

Kesice za kafu - 100g 200g 500g

Kesice za palačinke

Loading